Inghetata cu pepene galben

de Gicuta in Dulciuri, 10 Aug 2015 | 22002 vizualizari

 

Ingheta cu pepene galben este un deliciu de care trebuie sa ne bucuram in zilele caniculare.

 

INGREDIENTE

  • 400 g miez de pepene galben
  • 500 ml frisca lichida
  • 4 linguri cu zahar pudra
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1-2 linguri cu suc de lamaie

Pentru decor:

  • ciocolata neagra topita in frisca
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu pepene galben:

Cu ajutorul blenderului facem un piure din pepene.
Frisca o batem spuma cu zaharul pudra si zaharul vanilat.
La sfarsit adaugam sucul de lamaie.
Incorporam piureul de pepene in frisca batuta, amestecand usor cu o spatula. 
Crema astfel obtinuta o punem intr-un vas cu capac si o dam la congelator

Dupa 30-40 de minute cand a inceput sa inghete, scoatem vasul din congelator si amestecam cu mixerul pentru a nu se forma ace de gheata. 

Operatia se repeta la interval de 30-40 minute, cel putin de trei ori. 

La servire, ornam cu ciocolata topita.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu pepene galben" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

miki_a 1

11.08.2015, 00:31

Ksenya 1

11.08.2015, 09:08

imi place reteta,imi place si ca le-ai prezentat in cupele alea

Xandrinne 1

11.08.2015, 09:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Inghetata de vanilie